Amb l’arribada de la calor i el bon temps toca substituir els tèxtils del dormitori. Els dies d’estiu demanen uns llençols més lleugers i transpirables, una paleta de colors més fresca i uns complements alegres que inviten al descans i protegeixin el nostre dormitori contra la calor estival. Digues adéu al nòrdic i inspirat en les nostres idees!

Consells per escollir els tèxtils del teu dormitori aquest estiu

Per ajudar-te a renovar els complements i tèxtils del dormitori, a continuació et donem uns senzills trucs perquè la teva zona de descans guanyi en disseny i qualitat. Veuràs que amb uns senzills canvis aconseguiràs un descans perfecte!

 Opta per teixits naturals

El nòrdic i les mantes comencen a sobrar. És el moment de substituir-los per un cobrellit més lleuger i uns llençols més fins, frescos i transpirables. Els teixits naturals com el cotó i el lli són l’opció més recomanable.

Aquest tipus de teixits ofereixen una alta transpiració, deixen passar l’aire i absorbeixen la humitat. Així, aconseguiràs una temperatura més adequada a les nits caloroses i aconseguiràs agafar millor el son. En la nostra zona de descans trobaràs una àmplia varietat de llençols i roba de llit per la temporada d’estiu. Cotó, lli, seda, ras i molt més.

Aposta per colors freds o neutres

Els colors freds solen donar un aire més fresc a l’ambient i a més a més afavoreixen la relaxació. És per això que el blanc i el blau solen ser els colors per definició de l’estiu. I no solament en els tèxtils del dormitori, també en les parets i en els complements.

Aquests colors ajuden a aconseguir un espai més còmode, agradable i lluminós. Però si prefereixes donar-li una mica més de color al teu llit, el verd oliva i el groc mostassa sempre són una aposta segura durant aquesta època. Aporten personalitat i calidesa a l’ambient.

Combina bé els complements

Aprofita per a donar les pinzellades de color amb els diferents complements tèxtils. Els coixins i les catifes poden ser uns bons aliats a l’hora de decorar el dormitori. Les opcions són immenses, però el principi és el mateix: escull teixits lleugers i naturals.

Pots afegir un toc més personal i original combinant colors llisos i estampats. Els estampats naturals, florals i tropicals són els que més triomfen. Prova a combinar diferents dissenys i colors.

 No t’oblidis de les cortines!

No ens podem oblidar d’un altre dels complements més importants del dormitori: Les cortines. Una bona elecció t’ajudarà a aconseguir un espai que inviti més al descans. Les opcions més recomanables durant els dies calorosos són les cortines lleugeres i vaporoses, amb colors més clars que deixen passar subtilment la llum.

En cas que el teu dormitori no sigui massa calorós, pots optar per unes cortines més gruixudes i opaques. Aquí el cotó torna a ser el teixit estrella, ja que t’ajudarà a protegir el teu dormitori del sol i a aïllar l’estança de la temperatura exterior. Visita la nostra zona de tapisseria i troba una varietat de teixits i complements per les teves cortines.