Segur que en més d’una ocasió t’has aixecat del llit amb un dolor insuportable a les cervicals, i tot per haver dormit en una mala postura. Imagina’t ara que, després d’un llarg viatge, arribes a la teva destinació amb el mateix mal, al qual, a més, has de sumar-li el cansament i el possible estrès de sortir de l’aeroport o agafar un transport cap al teu hotel.

Per a evitar aquestes molèsties, el millor que pots fer és convertir un coixí cervical en el teu millor aliat.

Que és un coixí cervical

Existeixen diferents tipus de coixins cervicals,  els primers s’utilitzen per dormir al llit, i son un tipus de coixins que mantenen el coll i el cap en posició neutra. Son molt aconsellables per persones que han patit algun traumatisme o que pateixen dolors cervicals.

Dins dels coixins cervicals trobaràs també els coixins cervicals de viatge que tenen una forma semicircular que s’adapten a la forma del coll per poder descansar durant trajectes i poder descansar la zona cervical i sentir-nos més a gust.

coixi cervical

 

Per què es recomana utilitzar un coixí cervical pels viatges?

Tal com hem comentat, viatjar amb un coixí cervical pot evitar les típiques molèsties de coll derivades d’una mala postura i de romandre durant molt de temps assegut. Però a més, té altres avantatges principals:

Dormir millor

Dormir és molt més còmode. Gràcies a aquesta mena de coixí, podràs dormir còmodament en una posició que no sigui horitzontal, i obtindràs un major confort postural.

Gran varietat

Hi ha molta varietat. A l’hora de dormir cadascun té els seus propis gustos i postures. Per això existeix una gran varietat de coixins cervicals perquè puguis triar el que millor s’adapta a tu.

Resistents

Duren i duren. Els coixins cervicals de viatge són molt resistents i duradores, per la qual cosa el seu cost no massa alt es pot amortitzar amb l’ús continuat.

Ocupen poc espai

No ocupen molt espai. La majoria de coixins cervicals de viatge solen ser inflables, per la qual cosa ocupen molt poc espai.

Perquè serveixen els coixins cervicals?

Com ja hem dit els coixins cervicals solen ser útils per persones que necessiten descansar i repenjar bé la zona cervical perquè han patit algun accident o simplement pateixen dolors cervicals. Aquests tipus de coixins ajuden a mantenir el cap en una posició neutra.

Cada mal viatge que tinguis afectarà la teva salut. Utilitzar un coixí cervical reduirà gairebé al 100% tots els malestars ocasionats durant els viatges, almenys en la regió del cap i coll.

Com utilitzar un coixí cervical de viatge

La falta de descans i de son és un factor nociu per a la salut, i usar un coixí de viatge et farà descansar tranquil·lament. I és que en usar aquests còmodes coixins aconseguiràs trobar ràpidament el somni.

Quan haguem de viatjar podem utilitzar un coixí cervical per descansar el nostre cap sobre el coixí que estarà col·locada damunt dels nostres espatlles i ens ajudaran a subjectar tot el coll.

Consells per escollir el teu coixí cervical

Un dels aspectes més importants a l’hora de triar un coixí de viatge és analitzar la seva composició. A Garcia Brufau disposem de coixins cervicals (http://www.garciabrufau.com/coixins/ ) de viscoelàstic de gran absorció als cops, ideal per a immobilitzar el coll i permet secundar-lo en qualsevol zona gràcies a la seva forma d’O.

Gràcies al seu material, és possible ajustar-lo perfectament a totes les persones i posicions. No obstant això, si li donaràs altres usos, com per exemple per a dormir, el més recomanable és adquirir un model rectangular.

Com sempre, el teu descans és important per a nosaltres, sigui de la forma que sigui. Vine a veure’ns a la nostra botiga a l’Avinguda Alcalde Porqueres, 106 de Lleida. Provar els nostres coixins cervicals sense compromís!