La primavera ja és una mica més a prop i això vol dir que les temperatures aniran cap amunt, i per tant, al llit començaran a sobrar nòrdics, mantes i edredons, tan preuats a l’hivern. Toca guardar la roba d’hivern per a deixar pas a la roba d’entretemps, als colors i a l’alegria de la primavera.

Avui deixem alguns consells sobre com guardar la roba de llit d’hivern per a que quan la tornis a buscar a l’armari, l’hivern que ve, estigui en perfecte estat. Sí, guardar la roba de llit sense morir en l’intent, és possible. Només cal seguir uns senzills consells.

Això t’interessa!

  • El lloc és molt important, hem d’evitar llocs humits i foscos, així que si estàs pensant en les golfes, sí però amb condicions sinó la teva roba se’n veurà afectada.
  • Sabem que les mantes i altres ocupen moltíssim espai al nostre armari, per això, us proposem que les envaseu al buit per a que ho ocupin el menor espai possible.
  • La roba s’ha de guardar sempre neta, no val el que molts pensem de “ja la netejarem l’hivern que ve abans de posar-la de nou”. No, perquè les olors calen en la roba la deterioren.
  • I per a que la roba faci bona olor, us aconsellem deixar-hi unes rames de lavanda, per exemple, i gaudir de roba ben cuidada i amb bona olor per a quan la tornem a necessitar.