L’arribada del fred ja és una realitat i no només es nota quan sortim al carrer sino que a l’hora de dormir, també ens hem de preparar amb bona roba de llit per descansar durant la nit i no patir fred.

Si ets dels que prefereixen dormir ben abrigat amb un bon nòrdic o mantes i amb pijama, segurament la teva parella prefereix dormir més fresc. Com trobar la temperatura perfecta per dormir bé i que cap dels dos passi fred i/o calor?

Els experts en el son afirmen que la temperatura òptima per a un correcte descans ha de ser entre els 15ºC i els 18ºC, és a dir, més aviat una temperatura fresca. Dormir en un temperatura que no és l’adequada pot influir negativament en la qualitat del nostre descans, ja que la temperatura massa elevada o massa baixa pot fer que ens despertem en diverses ocasions durant la nit. Fins i tot, no despertant-nos durant la nit, la temperatura influeix en la qualitat de la fase REM, és a dir, aquella en la que somniem.

A Garcia Brufau disposem d’una amplia gama de roba de llit per a l’hivern amb nòrdics de tots els gruixos, mantes, cobrellits i tot el que necessites per no passar fred i descansar com es degut.