El principal canvi de l’arribada de la tardor és la baixada de temperatures i la reducció d’hores de sol que afecta al nostre estat d’ànim i fins i tot, pot afectar al nostre descans.

A Garcia Brufau som grans experts en descans i et donem alguns consells per a que la tardor sigui molt més portadora.

  • Dieta equilibrada: la nostra alimentació és una font d’energia per poder aguantar el ritme durant el dia, per això, no podem oblidar els carbohidrats com el pa, l’arròs o la pasta però sempre combinats amb verdures, carns i peix.

  • Productes de temporada: és aconsellable sempre consumir productes de temporada i frescos que ens aportaran més nutrients i vitamines d’alt contingut nutricional. Ara és el millor moment per consumir bledes, moniatos, carabassa, col, bolets, caquis, castanyes, magranes, figues, mandarines, codonyat, peres i raïm.

  • La reducció de les hores de sol fa que moltes persones notin un lleuger augment de son, que s’accentua especialment quan es produeix el canvi d’hora però aquest estat de somnolència dura un màxim de dues setmanes.

  • Practica exercici físic, així alliberaràs endorfines que et daran sentir millor, i descansaràs molt millor per la nit.
  • Per garantir un bon descans hi ha dos elements que no podem oblidar i són el matalàs i el coixí, cal que confiïs en marques de qualitat per al teu descans. Si no saps quin tipus de matalàs i coixí necessites, vine a veure’ns i t’aconsellarem.